Onze merken

Naast de dierenbenodigdheden en snacks van ons eigen topmerk Flamingo, zijn we ook distributiepartner van enkele externe topmerken. Ontdek onze merken.

Flamingo: groot aanbod aan een eerlijke prijs

Wie ā€˜Flamingoā€™ zegt, die zegt ook ā€˜enorm assortimentā€™. Bij Flamingo vind je dan ook accessoires en snacks voor elk huisdier en elk baasje. En dat tegen een fijne prijs. Dankzij de nieuwe producten die we elke maand lanceren, is ons Flamingo-assortiment altijd up-to-date. We volgen dan ook de noden en tendensen in de huisdierensector op de voet. Of poot. šŸ˜‰

De producten voor ons aanbod worden zorgvuldig geselecteerd door ons ervaren team. Hierbij letten we op een sterke prijs-kwaliteit en functionaliteit. Of we vragen de producent om nog verbeteringen door te voeren, om zo het product helemaal tot zijn recht te laten komen. Hierdoor zijn heel wat van onze Flamingo-producten uniek.

Onze producten kan je in de winkel makkelijk herkennen aan de typische Flamingo-branding. Daarnaast maken we er een punt van om correcte en duidelijke informatie op de verpakking te vermelden. En dat in 8 talen. Zo kan jij steeds het product kiezen dat perfect past bij jou en je trouwe vriend.

Ontdek het volledige Flamingo-assortiment

Flamingo First Class Selection

Flamingo First Class Selection is ons assortiment voor huisdieren en baasjes die hun producten extra willen koesteren. Het zijn de meest kwaliteitsvolle keuzes binnen hun categorie in ons Flamingo-aanbod. Ze worden met extra zorg vervaardigd. En dankzij de typische donkergrijze verpakking herken jij deze producten in Ć©Ć©n oogopslag in de winkelrekken.

Bekijk onze First Class Selection producten


Flamingo First Class Selection logo

Andere topmerken in ons aanbod

Kong

Instinctief hebben honden de behoefte om te spelen en te kauwen. Daarom riep Kong in 1970 een speeltje in het leven om in te spelen op die behoefte. De Kong Classic, het rubberen speeltje waarmee het allemaal begon, stuitert op een manier die honden urenlang bezighoudt, heeft een zacht gevoel in de mond en is natuurlijk superduurzaam. Intussen heeft Kong haar aanbod uitgebreid met heel wat sterke speeltjes voor elk hondenras. In ons aanbod vind je dan ook heel wat speeltjes van Kong.


Flexi

Flexi is de marktleider van de oprolbare leiband, die we tegenwoordig een Flexi-lijn noemen. Miljoenen baasjes ter wereld gebruiken intussen deze Duitse uitvinding. Het opzet van de Flexi-lijn is om honden de nodige bewegingsvrijheid te gunnen, maar tegelijk nog zelf de touwtjes in handen te hebben. Uiteraard konden de Flexi-lijnen niet in ons aanbod ontbreken.