Vijvervoer Bruin
Artikelnummer(s): 1030464
Merk:
Flamingo
Vijvervoer Bruin
Artikelnummer(s): 1030464
Merk:
Flamingo
JE BEKIJKT
5L
Artikelnummer: 1030464
Hey visliefhebbers! Ons speciaal uitgebalanceerde, zinkende voer is perfect voor steuren. Het is een complete korrelvoeding, verkrijgbaar in 3 mm of 6 mm diameter. Geef je vissen de beste voeding voor een gezond en gelukkig leven!
Heb je feedback over dit product? Laat het ons dan zeker weten.
Waar te koop voor particulieren?
Leuk dat je onze producten wil aankopen! Daarvoor kan je terecht bij een Flamingo-verdeler. Druk de productinformatie gerust af en vraag je lokale (dieren)winkel of ze het product dat je zoekt in voorraad hebben.
Dit product bestellen als bedrijf?
Bedrijven kunnen verdeler worden van onze producten.
Ben je een nieuwe klant? Word dan snel een verdeler.
Heb je reeds een B2B account? Log dan hier in.
Ben je een nieuwe klant? Word dan snel een verdeler.
Heb je reeds een B2B account? Log dan hier in.
Productomschrijving:
|
VIJVERVOER STEUR 6MM - 5L |
---|---|
Productnaam:
|
Vijvervoer Bruin |
EAN:
|
5415245051901 |
Artikelnummer:
|
1030464 |
Merknaam:
|
Flamingo |
Levensfase: | Alle leeftijden |
Benaming: | Vijvervoer |
Rassoort: | Zoetwatervissen |
Dier/Ras : | Alle vissoorten, Steur |
Rasgrootte: | Alle groottes |
Binnen/Buiten gebruik: | Buiten |
Na het openen: | Gebruiken tot vervaldatum |
---|---|
Origine: | Dierlijk |
Type voeding: | Complete |
Additieven Nutritionele Verpakking: | Vitaminen: 3a672a Vitamine A 10181 IE/kg, 3a671 Vitamine D3 1538 IE/kg. Sporenelementen: 3b107 IJzer (chelaat van eiwithydrolysaten) 58 mg/kg; 3b202 Jodium (calciumjodaat, watervrij) 4,9 mg/kg; 3b407 Koper (chelaat van eiwithydrolysaten) 4,9 mg/kg; 3b505 |
Additieven Technologische Verpakking: | Antioxidanten: E310 propylgallaat 67 mg/kg, E320 butylhydroxyanisool 67 mg/kg. Conserveermiddelen. |
Extra analytische bestanddelen: | Phosphorus 1,05% Calcium 1,1% Sodium 0,3% |
Bewaaradvies: | Bewaren op een droge plaats, Bewaren op een koele plaats |
Soort Snack: | Pellet |
Deel van het dier: | Gevogelte bijproduct, Vis bijproduct, Vis compleet |
Wijze van bereiding/afwerking: | Extrusie |
Afkomstig van: | Gevogelte, Vis |